Loading Настани

Past Настани

Настани Search and Views Navigation

Find Настани

Настани Search

ноември 2018

Модни ревии

3 ноември, 2018 @ 19:00 - 22:00
Skopje Marriott Hotel, Plostad Makedonija 7 (Entrance from str. Maksim Gorki), Skopje 1000 Macedonia
Skopje, Macedonia

Локација: Skopje Marriott Hotel

Дознај повеќе »

Модни ревии

4 ноември, 2018 @ 19:30 - 22:00
Skopje Marriott Hotel, Plostad Makedonija 7 (Entrance from str. Maksim Gorki), Skopje 1000 Macedonia
Skopje, Macedonia

Локација: Skopje Marriott Hotel

Дознај повеќе »

март 2019

1 ден

29 март, 2019 @ 18:00 - 22:00
Поранешна печатница на НИП “Нова Македонија”, Св.Климент Охридски бр.68
Скопје, 1000 Macedonia
+ Google Map
Со покана

18:00 – 22:00 Oтворање на шоурумот ОБЕДИНЕТА МОДА ЈИЕ
19:00 – 22:00 ИВАН АСЕН 22: Модна изложба и филмови
19:00 – 22:00 Модни ревии
22:00 Афтер-парти

Дознај повеќе »

2 ден

30 март, 2019 @ 18:00 - 22:00
Поранешна печатница на НИП “Нова Македонија”, Св.Климент Охридски бр.68
Скопје, 1000 Macedonia
+ Google Map
Со покана

18:00 – 22:00 Шоурум ОБЕДИНЕТА МОДА ЈИЕ
18:00 – 22:00 ИВАН АСЕН 22: Модна изложба и филмови
19:00 – 22:00 Модни ревии
22:00 Афтер-парти

Дознај повеќе »

3 ден

31 март, 2019 @ 18:00 - 22:00
Поранешна печатница на НИП “Нова Македонија”, Св.Климент Охридски бр.68
Скопје, 1000 Macedonia
+ Google Map
Со покана

18:00 – 22:00 Шоурум ОБЕДИНЕТА МОДА ЈИЕ
18:00 – 22:00 ИВАН АСЕН 22: Модна изложба и филмови
19:00 – 22:00 Модни ревии
22:00 Афтер-парти

Дознај повеќе »
+ Извези ги настаните