Медиа

19. Моден Викенд Скопје низ објективот на италијанскиот фотограф Лука Кондорели

19. Моден Викенд Скопје низ објективот на италијанскиот фотограф Лука Кондорели

Тој го донесе неговиот апарат, харизма и ведрина, привлекувајќи огромно внимание, подеднакво со карактерот и професионализмот на последното издание на МВСК. Кој е Лука Кондорели? Нашиот посебен медиумски гостин од Италија е роден во Катанија во 1991...

Повеќе
Апликација за медиумска акредитација

Апликација за медиумска акредитација

Деветнаесеттото издание на Моден Викенд Скопје ќе се одржи од 29.03 до 31.03 во зградата на Европски Универзитет (ЕУРМ). Сезонава новина е шоурумот „United Fashion SEE“, како и изложбата на концептуална дизајнерска платформа од Софија. Модните ревии се...

Повеќе
Модниот викенд Скопје во духот на културното наследство

Модниот викенд Скопје во духот на културното наследство

Дванаесеттиот Моден викенд Скопје почнува на 21 октомври под мотото „Модата и културното наследство“, во Музејот на Македонија. Настанот ќе го отвори модна изложба составена од финалните дела произлезени од неколкумесечниот проект „Модата и културното...

Повеќе

19. Моден Викенд Скопје низ објективот на италијанскиот фотограф Лука Кондорели

Тој го донесе неговиот апарат, харизма и ведрина, привлекувајќи огромно внимание, подеднакво со карактерот и професионализмот на последното издание на МВСК. Кој е Лука Кондорели? Нашиот посебен медиумски гостин од Италија е роден во Катанија во 1991...

Повеќе

Апликација за медиумска акредитација

Деветнаесеттото издание на Моден Викенд Скопје ќе се одржи од 29.03 до 31.03 во зградата на Европски Универзитет (ЕУРМ). Сезонава новина е шоурумот „United Fashion SEE“, како и изложбата на концептуална дизајнерска платформа од Софија. Модните ревии се...

Повеќе

Модниот викенд Скопје во духот на културното наследство

Дванаесеттиот Моден викенд Скопје почнува на 21 октомври под мотото „Модата и културното наследство“, во Музејот на Македонија. Настанот ќе го отвори модна изложба составена од финалните дела произлезени од неколкумесечниот проект „Модата и културното...

Повеќе