Да му покажеме на светот дека одржливиот животен стил не е толку тежок или скап како што некој може да помисли.

Save the Date

1-3 октомври

@Public Room

FWSK се здружи со ОNLYAFEW за да го организира своето прво одржливо поп-ап издание, како центар за собирање на врвни брендови и нови таленти кои следат еколошки, занаетчиски и етички пристап кон дизајнот.
Барате нешто уникатно? Ве покануваме да искусите во живо цела плејада на нови и стари колекции во нашиот шоурум. Инвестирајте во единствени парчиња на големи попусти и со прифатливи цени, поддржувајќи ја свеста на заедницата и модните херои на денешницата.
Дозволете си да бидете почетник. Целосно одржлив начин на живот не се гради преку ноќ. Направете убав избор што ќе трае. Се гледаме наскоро!
*За време на настанот ќе бидат применети сите мерки и препораки за заштита и превенција од КОВИД-19.