Ова се највпечатливите моменти по посетата на Модна недела во Берлин. Вистинската соработка и размена меѓу европските модни професионалци ќе помогне во справувањето со предизвиците во секторот. Проектот United Fashion го спроведуваат 8 организации активни во модниот сектор низ цела Европа и поддржани од програмата Криејтив Европа (Creative Europe) на Европската унија.

© Fashion Council Germany e.V.
#FashionCouncilGermany #fcg #designedinGermany #FCGmember #FCGFiresideChat #unitedfashionEU
#createdineurope #creativeeurope #BerlinFashionWeek #mbfw @Fashion Council Germany
@patrickdepadua PHILIPPE PERISSE Sofija Urumović