Деветнаесеттото издание на Моден Викенд Скопје ќе се одржи од 29.03 до 31.03 во зградата на Европски Универзитет (ЕУРМ).

Сезонава новина е шоурумот „United Fashion SEE“, како и изложбата на концептуална дизајнерска платформа од Софија. Модните ревии се традиционално дел од програмата.

Пријавувањето за медиумски акредитации е до 26 март (вторник) 2019 година. Поднесените апликации по истекот на рокот нема да бидат земени предвид.

Сите полиња се задолжителни!

Апликација за медиумска акредитација